• All
  • LaMevaVidaAPagès
  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

capsula editorial casanova H2

 

- Què hi ha en aquest quadre, Jaume?

- Un tractor.

- I en aquest altre?

- Un tractor.

- I en aquell?

- Un tractor.

 

El papa i la mama diuen que tots els quadres son escenes marines...però jo només hi veig tractors (diuen que son roques) al mig de un camp d'espígol (els grans diuen que és un mar).

 

El meu papa surt cada dia amb el tractor. Treballa la terra, dona menjar al bestiar, talla llenya, controla l'estat dels tancats, cuida les vaques que pasturen per la finca... El papa sempre està al aire lliure.  

 

 

Jo desde molt petit ocupo el seient de l'acompanyant al seu tractor. M'entusiasme tot el que veig i vull passar tantes hores al tractor.... que a vegades quedo adormit. 

 

 

 

 Avui arribo a casa amb un pilot de pinyes que he portat del bosc per encendre el foc. Mentres la mama prepara el dinar, jo jugo amb les pinyes, treient-les i tornant-les a posar una i altra vegada, al cistell de bímac. 

 

Dels fumejants fogons surt una olor deliciosa. M'espera un exquisit dinar! Sopa feta amb pollastre de la iaia Maria, verdures de l'hort de l'avi Joan i embotits del nostre porc; el formatge i el yoghurt el porten uns veins que tenen vaques de llet. 

 

S'acaba de despertar la meva germaneta Candi! La mama l'agafa a coll i li dona el bibi. Després de menjar és hora de dormir una estoneta... no en tinc masses ganes però avans de que marxi el sol vull tornar a donar una volta amb tractor. 

 

El Jaume, que es mostra sempre carinyós amb la seva germana, li fa una abraçada ben forta i un petonet. Corre cap a la seva habitació i es fica al llit. 

 

Idioma

 
Instagram